Mobil Parktronic LED Parkir Sénsor Sareng 6 Sénsor Nyadangkeun Balikkeun Mobil Parkir Radar Monitor Sistem Detektor 22MM Tampilan Lampu Latar

Katerangan pondok:

Sistem sensor parkir mangrupikeun alat kaamanan tambahan anu dirarancang khusus pikeun ngabalikeun mobil.


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

spésifikasi:

1. Laju tegangan: 12V
2. Operasi Range tegangan: 9 ~ 16V
3. Laju Ayeuna: ≤110mA
4. Ngadeteksi jarak: 0.3 - 2m
5. Frékuénsi ultrasonik: 40KHz
6. Suhu gawé: -30 ~ 70 ° C
7. Témbongkeun Suhu Gawé: -20 ~ 70 ° C

 

Fitur:

6 sistem sensor, CPU ganda na chipset canggih pikeun sinyalna ditingkatkeun jeung deteksi (0,3-2m).

 

Kalayan tampilan LED berwarna digital (angka & cahaya).

 

Ngabantosan pikeun nyegah tabrakan anu bahaya sareng mahal.

 

Ngabantosan nyayogikeun kasalametan anu langkung ageung pikeun panumpang, pejalan kaki sareng anggota kulawarga anu aya di sabudeureun kendaraan anu gerak.

 

Ngadeteksi barudak leutik jeung tembok low ogé.

 

Anti beku sareng tahan hujan.

 

Gampang dipasang.

 

A sirah bor ragaji kaasup.

 

Cara gawé:

 

1. Nalika kandaraan keur reversing, radar pungkur otomatis mimiti jalan.
2. tungtung ngabalikeun, radar di hareup mobil otomatis muka, pikeun ngadeteksi, pikeun nyegah scratching, utamana di pojok hareup katuhu tina wahana,
3. Nalika kandaraan teu reversing, rem dipencet, radar hareup dihurungkeun, jeung karya dieureunkeun salila kira 10 detik.

Paket:

1 x Kotak Kontrol Utama
1 x Témbongkeun LED
1 x Kabel Daya
1 x Hole Saw
2 x Double Sided napel Pad
1 x Manual pamaké
alarm sound
270-11 270-12
270-11alarm sound








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami