Sénsor Parkir Mobil LED pikeun Bantuan Ngabalikeun Mobil-3

Katerangan pondok:

Modél No: MP-226LED

Parameter Téknis:
Tegangan gawé: 10.5-15.5V
Buzzer Volume: ≥70dB
Sénsor ningkatna Jangkungna: 0.5-0.7M
Range deteksi: 0.3-2M
Suhu gawé: -40 ℃ ~ + 85 ℃
2/4/6/8 sensor nyaeta pilihan.


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

spésifikasi:

1. Desain inovatif, bentuk artistik.
2. tampilan LED digital super caang.
3. Diwangun dina buzzer, opat sora bip salaku panginget.
4. téhnologi anti jamming, laporan kasalahan low.
5. modul sora manusa pilihan
6. 2/4/6/8 sensor nyaeta pilihan.

FAQ

1, Naon kawijakan sampel anjeun?
Sampel sadia kalawan muatan, sakali anjeun mastikeun urutan sanggeus nguji sampel, urang bisa balik muatan sampel ka anjeun.

2, naon jaman jaminan?
Produk kami kalayan garansi 1 taun.

3, naon waktos kalungguhan?
Biasana éta 25-40 dinten, pesenan alit bakal langkung gancang.

4, naon MOQ anjeun?
Pikeun nguji sampel, euweuh paménta MOQ, upami anjeun hoyong OEM kotak Anjeun atawa logo laser on produk, urang tiasa ngabahas eta nurutkeun urutan Anjeun.

5, Naha anjeun nawiskeun jasa OEM?
Sumuhun, urang ngabagéakeun OEM.

6, naon metode pamayaran?
Lolobana urang nampi T / T pamayaran.

7, naha milih kami?
Fokus kana produk kaamanan mobil salami 17 taun, kami tiasa nawiskeun anjeun produk kualitas luhur sareng jasa anu pangsaéna.

Validasi jeung alat uji

Validation-and-test-equipment

Minpn mangrupikeun perusahaan manufaktur sareng rékayasa ngarah anu pasar solusi nyetir kaamanan otomotif lengkep.Misi kami nyaéta ngajantenkeun jalan janten tempat anu langkung aman.Kami tujuanana pikeun ngajagi sareng fokus kana ningkatkeun kasalametan supir kalayan kualitas pangluhurna sareng solusi kaamanan kendaraan canggih.Kami ngadopsi sareng ngagunakeun Sistem Bantuan Parkir anu paling inovatif (ogé katelah Pitunjuk Parkir Canggih) pikeun ngirangan tekanan pikeun supir.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami