4 Sénsor Car Reverse Parkir Nyadangkeun Radar System alat keur ngagolakkeun Alarm Sora Perhatosan 12V Universal

Katerangan pondok:

4 Sénsor Car Reverse Parkir Nyadangkeun Radar System alat keur ngagolakkeun Alarm Sora Perhatosan 12V Universal


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Modél No: MP-216LED-F4

Parameter Téknis:

Tegangan gawé: 10.5-15.5V

Buzzer Volume: ≥70dB

Sénsor ningkatna Jangkungna: 0.5-0.7M

Range deteksi: 0.3-2M

Suhu gawé: -40 ℃ ~ + 85 ℃

2/4/6/8 sensor nyaeta pilihan.

Produk derails:

SPESIFIKASI:

1. Desain inovatif, bentuk artistik.

2. tampilan LED digital super caang.

3. Diwangun dina buzzer, opat sora bip salaku panginget.

4. téhnologi anti jamming, laporan kasalahan low.

5. modul sora manusa pilihan

6. 2/4/6/8 sensor nyaeta pilihan.

Spésifikasi Témbongkeun LED

Nomer modél

MP-216LED-F/-4

tegangan gawé

9-16.0 V

Ukuran tampilan LED

9.1*2.7*2.5cm (Katebalan)

Ukuran ECU

4Sensor: 10.5*7.5*2.1 cm (Katebalan);8 sénsor: 14*9*2.5 cm (Katebalan)

Diaméter sénsor

22 mm

Panjang Kabel sénsor

2.5m pikeun Sénsor Pungkur (Disesuaikeun 4.5m sayogi)

7.6m pikeun Sénsor hareup (Opsional, muatan tambahan)

5ce51392074ea

Naon ciri tina 4 sensor ngawaskeun ngabalikeun?

Sistem radar ngabalikeun mobil masang 4 sistem sensor dual-CPU kualitas luhur dina bemper pungkur mobil.Éta ngagunakeun chipset canggih pikeun ningkatkeun kamampuan sinyalna sareng deteksi, anu sacara efektif tiasa ngawas jarak antara kendaraan sareng halangan dina jarak 0.3-2.0m.Sensor dijieunna tina bahan kualitas luhur sarta diwangun-di circuit panyalindungan jeung komponén kualitas luhur bisa nyegah produk ti overheating atanapi overloading pikeun mastikeun durability sarta hirup layanan.Cai mibanda résistansi tangtu kana angin, cai jeung thawing.Bisa adaptasi jeung lingkungan sarta salawasna bisa dina kondisi cuaca goréng.Monitor pikeun mastikeun kaamanan nyetir.









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami