4 panon ngabalikeun sensor

Katerangan pondok:

4 panon ngabalikeun sensor

Panjelasan Produk

  • Ngadukung waspada nalika aya halangan
  • Ngalereskeun kaayaan penyok, distorsi, goresan dina mobil
  • Desain kompak Kalayan bel alarem
  • Pastikeun anjeun aman nalika nyetir
  • Garansi 12 bulan
  • Barang asli 1 tukeur 1


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Parameter Téknis:

tegangan gawé: 9-16V

Gawé ayeuna: ≤110mA

Ukuran kotak kontrol: 84 * 51 * 21mm

Suhu gawé: -30 ℃ ~ + 70 ℃

Diwangun dina sekering recovery otomatis dina kotak kontrol

spésifikasi:

1) Intellectualized sistem analisis anti gangguan, laporan kasalahan handap
2) No-taneuh detecting téhnologi: gelombang ultrasonic nyaéta datar shape.The halangan leutik teu bisa ditandaan ku kituna sistem jalan pisan stably
3) Gawéna sacara stabil dina sababaraha suhu sareng lingkungan
4) Optimasi Sirkuit, vibrancy leutik, deteksi leuwih stabil sarta akurat, desain software dioptimalkeun bisa ngaktipkeun sistem pikeun ngadeteksi objék ngadeukeutan.

Kandaraan Témbongkeun DigitalSénsor parkir4 Sénsor sareng Perhatosan Sora
Alat nyaéta Sénsor Warna Hideung Diwarnaan Numutkeun Warna Kandaraan Anjeun
Sensor Parkir sareng Layar Led sareng Peringatan Sora
Sensor parkir kalayan tampilan LED sareng Peringatan Sora
Parkir kendaraan anjeun henteu kantos langkung gampang kalayan tampilan LED sareng Sensor Parkir Peringatan Sora.
Hatur nuhun kana layar LED digital, Anjeun bakal tiasa ningali sabaraha jauh anjeun geus ditinggalkeun, duanana visually na audibly, tur anjeun bakal bisa parkir kandaraan anjeun comfortably.
Éta dirarancang sareng diproduksi pikeun dianggo dina sadaya merek domestik, impor sareng modél mobil.
12V gear sabalikna cocog.

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-1

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-4

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-3

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-6

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-2

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-7

car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-8

Vehicle-Ultrasonic-Smart-Car-Parking-Sensor-System-stable-performance-with-most-competitive-price

Produk kami ngalangkungan sistem kualitas IATF16949 sareng neraskeun tés lapangan lengkep dina lingkungan dunya nyata pikeun mastikeun kualitas produk éléktronik kaamanan otomatis anu paling luhur.Dina awal mimiti Minpn meunang pangsa pasar utama ku nyadiakeun produk jeung jasa kualitas pangluhurna ka mitra kami di sakuliah dunya.Kéngingkeun kapercayaan ti mitra kami parantos nyababkeun Minpn janten supplier sensor parkir anu paling gancang di pasar.










  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami