FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1.Naon harga anjeun?

Urang nawiskeun harga ongkos pabrik pangalusna, sarta kami henteu ngajual ritel online, pikeun mastikeun kauntungan pangbadagna konsumén urang.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

MOQ: 500 sét

3.What is the average lead time?

Pikeun sampel, 1-3 poé; pikeun pesenan bulk, 20-35 poé.

4.What rupa métode pembayaran anjeun nampi?

30% saméméh produksi, 100% kasaimbangan saméméh kiriman.

5.What is the jaminan produk?

garansi 1 taun

6.Daily pangropéa sensor parkir

Dina kaayaan normal, pangguna henteu peryogi pangropéa khusus nalika dianggo, tapi nalika aya kokotor, lebu sareng objék asing anu nempel dina permukaan sensor, éta kedah dibersihkeun.Ulah make alat seukeut kayaning sandpaper atawa obeng pikeun ngabersihan beungeut sensor, disebutkeun eta bakal mangaruhan akurasi deteksi atawa ngabalukarkeun karuksakan permanén.

7.Parking sensor instalasi téknik Pilihan jangkungna

Jangkungna pamasangan sensor parkir biasana didefinisikeun salaku> 50 cm tanpa beban sareng> 45 cm dina beban pinuh, anu tiasa rada handap kusabab desain kendaraan.Nalika rasio jangkungna pamasangan langkung handap tina standar, langkung saé ngagunakeun sensor kalayan profil sudut 7-15 derajat ka luhur.Nalika rasio jangkungna pamasangan langkung luhur tibatan standar, sénsor kalayan profil derajat 3-10 serong ka handap tiasa dipilih.

8. Pamilihan posisi pamasangan sensor parkir controller

Controller sensor parkir biasana dipasang di sisi kénca kotak buntut pungkur.
Alesan pikeun milih posisi ieu:
1.Close kana lampu reversing, gampang pikeun suplai kakuatan;
2. Ieu merenah pikeun ngajalankeun kabel.
3.It moal hujan di dieu, teu kudu waterproof controller.

Rék gawé bareng jeung urang?


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami