Warta

  • waktos pos: Jun-15-2022

    Dina 14 Juni, Volkswagen jeung Mercedes-Benz ngumumkeun yén maranéhna bakal ngarojong kaputusan Uni Éropa pikeun ngalarang penjualan kandaraan bertenaga béngsin sanggeus 2035. Dina pasamoan di Strasbourg, Perancis, dina 8 Juni, proposal Komisi Éropa kapilih pikeun eureun. jualan béngsin-powered anyar ...Maca deui»

  • waktos pos: Jun-11-2022

    Ngawaskeun tekanan ban nyaéta ngawaskeun tekanan ban otomatis sacara real-time salami prosés nyetir mobil, sareng alarm pikeun bocor ban sareng tekanan rendah pikeun mastikeun kasalametan nyetir.Aya dua jenis umum: langsung jeung teu langsung.Alat ngawaskeun tekanan ban langsung The ban langsung pre ...Maca deui»

  • waktos pos: Jun-02-2022

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd bakal gaduh 3 dinten liburan ti 3 dugi ka 5 Juni, ngagungkeun Festival Parahu Naga.https://youtu.be/N-n4J0eiBTY 1. Naon Festival Parahu Naga atanapi Duanwu Jie?Dirayakeun dina dinten kalima bulan kalima dina kalénder Cina, Duanwu Jie, atanapi Parahu Naga ...Maca deui»

  • waktos pos: Jun-01-2022

    Elon Musk dina Senén nyarios yén naon waé anu dipikirkeun ku dunya ngeunaan Cina, nagara éta nuju balapan kendaraan listrik (EV) sareng énergi anu tiasa dianyari.Tesla ngagaduhan salah sahiji Gigafactory na di Shanghai anu ayeuna nuju nyanghareupan masalah logistik kusabab lockdowns Covid-19 sareng lalaunan balik deui....Maca deui»

  • waktos pos: Jun-01-2022

    Poé Barudak Internasional dilaksanakeun dina 1 Juni unggal taun.Dina raraga milu sedih pembantaian Lidice sareng sadaya murangkalih anu maot dina perang di sakumna dunya, pikeun nentang pembunuhan sareng karacunan murangkalih, sareng ngajagi hak murangkalih, dina bulan Nopémber 1949, Féderasi Internasional ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-30-2022

    Ka sadaya Konsumén sareng Babaturan, Minpn ngucapkeun Wilujeng Poé Buruh Internasional!Muga-muga usaha sareng kesang anjeun tiasa janten buah kasuksésan énjing sagancangna.Urang bakal on libur ti 1st, Mei nepi ka 4, May.Any panalungtikan mangga ngan ngahubungan kami iraha wae.&nb...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-21-2022

    Kaca spion mobil mangrupikeun ayana anu penting pisan, éta tiasa ngabantosan anjeun niténan kaayaan kendaraan di tukang, tapi kaca spion henteu mampuh, sareng bakal aya sababaraha bintik buta tina visi, janten urang henteu tiasa ngandelkeun kaca spion lengkep.Seueur supir novice dasarna henteu terang kumaha ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-20-2022

    2022 Volkswagen Tiguan ieu Powered by a 2 liter, 16-klep turbocharged engine nu ngahasilkeun 184 horsepower, dimimitian dina $26.490, sarta kaasup kana inventory Findlay North Volkswagen urang.Dilengkepan fitur téknologi mangpaat anu dirancang pikeun ngagampangkeun parkir sareng nyetir, Volkswagen Tigu 2022 ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-18-2022

    DUBLIN, 28 Januari 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Laporan Kasempetan Pertumbuhan Sistem Pemantauan Tekanan Ban Amérika Kalér sareng Éropa parantos ditambahkeun kana panawaran ResearchAndMarkets.com.Laporan ieu rinci ngeunaan tilu kasempetan kamekaran anu bakal muncul di lapangan dina dasawarsa ka hareup ...Maca deui»

  • waktos pos: Apr-05-2022

    INGLEWOOD, California, 4 April 2022 /PRNewswire-AsiaNet/ — Pabrik mobil berbasis California Kidul Kia America sareng tempat musik sareng hiburan langsung Forum ngumumkeun yén mimitian dinten ayeuna, Forum bakal disebut For the Kia Forum.Kia parantos janten nami. hak sareng mitra mobil resmi ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-16-2022

    DUBLIN, 28 Januari 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Laporan Kasempetan Pertumbuhan Sistem Pemantauan Tekanan Ban Amérika Kalér sareng Éropa parantos ditambahkeun kana panawaran ResearchAndMarkets.com.Laporan ieu rinci ngeunaan tilu kasempetan kamekaran anu bakal muncul di lapangan dina dasawarsa ka hareup ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-08-2022

    Poé Awéwé Internasional mangrupikeun liburan anu dirayakeun di seueur nagara di dunya.Dina poe ieu, prestasi wanoja diaku, henteu paduli kabangsaan, etnis, basa, budaya, status ekonomi sareng dedeg politik.Saprak mimitina, International Women's...Maca deui»

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami