Warta

  • waktos pos: Dec-22-2023

    Urang sadaya di [Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd ] ngiringan ngagungkeun Natal sareng taun énggal anu makmur.Nalika usum liburan ngadeukeutan, urang mikirkeun sadayana anu kami hargai sareng hubungan kami sareng anjeun mangrupikeun hiji.Hatur nuhun pikeun kasempetan pikeun ngalayanan anjeun.Kami ngarepkeun anjeun Merry ...Maca deui»

  • Poé sukur Pikeun Ngucapkeun Hatur nuhun
    waktos pos: Nov-23-2023

    Quanzhou Minpn Electronic CO., LTD hoyong ngucapkeun "Hatur nuhun" ka sadaya para nasabah sareng réréncangan anu berharga sareng sadaya pagawé tim kami.Minpn didirikan saprak taun 2004, ampir 20 taun, hayu urang silih rojong pikeun 20 taun ka hareup.Minpn salawasna museurkeun kana téknis, sikep profésional pikeun ...Maca deui»

  • Festival Pertengahan Autumn & Poé Nasional Cina
    waktos pos: Sep-28-2023

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd: Keukeuh sagala konsumén urang jeung pagawe tim boga happy holidays.We bakal ngamimitian libur urang ti 29th, Sep nepi ka 6th, Oct.We bakal datang deui gawe dina 7th, Oct.Festival Pertengahan Autumn bakal tumiba dina 29 Séptémber taun ieu.Ogé katelah Moon Festiva ...Maca deui»

  • 2023Automechanika Dubai paméran: 2023 Dubai Suku cadang mobil jeung sanggeus-jualan paméran Service
    waktos pos: Aug-21-2023

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd Jumlah Booth: Z3-C25 2023 Dubai bagian Otomatis sarta sanggeus-jualan Service paméran (AutomechanikaDubai) aréa paméran: 30.000 méter pasagi, datang paméran: 25.000 urang, jumlah exhibitors na exhibitors merek ngahontal 1.400.Dubai mangrupikeun tanda mobil utama ...Maca deui»

  • Festival Parahu Naga
    waktos pos: Jun-21-2023

    Quanzhou Minpn Electronic bakal ngamimitian libur ti 22th ka 24th, June.We bakal datang deui ka dianggo dina 25th, June.Festival Parahu Naga mangrupikeun festival tradisional anu penting di Cina.Éta tumiba dina 22 Juni taun ieu.Festival, ogé disebut Festival Duanwu, dirayakeun dina dinten kalima tina lima ...Maca deui»

  • Sistim ngawaskeun tekanan ban TPMS
    waktos pos: May-30-2023

    Naha TPMS mangrupikeun bagian penting tina program manajemén ban?Sanajan manajemén ban tiasa overwhelming - hal anu penting pikeun ulah poho.Karusakan ban tiasa nyumbang kana masalah pangropéa sareng kaamanan utama dina armada anjeun.Nyatana, ban mangrupikeun biaya anu katilu pikeun armada sareng upami henteu leres ...Maca deui»

  • 1 Méi, Poé Buruh Internasional
    waktos pos: Apr-29-2023

    Quanzhou Minpn Electronic CO., LTD ngaharepkeun anjeun sadayana: Wilujeng dinten Buruh. Ngahargaan seueur cara anjeun sareng anu sanés ngawangun masarakat urang, sareng ngaku kerja keras anjeun ku cara ngarawat diri anjeun dina Hari Buruh Nasional.Poé Méi (Poé Buruh) nyaéta perayaan anu ngahormatan kontribusi pagawé ...Maca deui»

  • Sampurna tungtung paméran GS HK, sampurna mimiti gawé babarengan urang
    waktos pos: Apr-17-2023

    Quanzhou Minpin Electronics Co., Ltd hoyong ngucapkeun hatur nuhun anu paling satia ka para nasabah énggal sareng lami anu sumping ti jauh. bagja.Pameran ieu ningali langkung ngora sareng seger ...Maca deui»

  • Festival Qingming
    waktos pos: Apr-04-2023

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd bakal ngagaduhan dinten libur isukan, 5 April.5 April dina kalénder Gregorian.Poé nyapu kuburan nyaéta dina péngkolan pertengahan musim semi sareng ahir musim semi, nyaéta dinten ka-108 saatos solstice usum tiis.Qingming mimitina ngan ukur nami istilah surya, sareng janten ...Maca deui»

  • Sumber Global Hong Kong nunjukkeun 11-14, April 2023 acara Consumer Electronics
    waktos pos: Mar-30-2023

    ⭐Témbongkeun kaping: 11 – 14 April Consumer Electronics ⭐Tempat Pameran:AsiaWorld-Expo, Hong Kong ⭐MINPN BOOTH Nomer: 7R31 Produk utama: Sensor parkir, sénsor parkir LED, sénsor parkir LCD, radar otomatis, DVR, Sistem monitoring tekanan ban, TPMS, sénsor —————&#...Maca deui»

  • Wilujeng Ramadhan Mubarak
    waktos pos: Mar-23-2023

    :穆斯林朋友们斋月吉庆! Wilujeung sumping ka sadaya umat Islam, Wilujeng Romadlon Mubarak كل عام وأنتم بخير وصحة وسلامة.رمضان كريم.ټولو مسلمانو وروڼو او خویندو ته دا بختوره میاشت نیکمرغه وي دسولې، عفایت ، سلامېیا کاتMaca deui»

  • Wilujeng Poé Awéwé
    waktos pos: Mar-08-2023

    Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd ngaharepkeun sadayana Awéwé: Ka sadaya awéwé anu luar biasa di dunya, caang, henteu ngan ayeuna tapi unggal dinten.Wilujeng Poé Awéwé.Unggal taun, 8 Maret dirayakeun salaku Poé Awéwé Internasional pikeun ngagungkeun budaya, politik, sareng sosio-ékonomi...Maca deui»

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami