Profil Perusahaan

Ngeunaan Minpn

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd diadegkeun dina 2004,

Specializes dina rarancang, ngembangkeun, pabrik jeung diobral tinaéléktronika otomotif.

Kaasup sistem sensor parkir, sistem alarm mobil, sistem monitoring tekanan ban mobil, sistem deteksi titik buta mobil, sirah mobil nepi sistem tampilan jsb.

Pausahaan ngawengku wewengkon 6666 m², kalawan aréa tutuwuhan 3600 m²;aya leuwih ti 110 pagawé sarta leuwih ti 20 urang R&D profésional, kalawan kapasitas produksi taunan dirancang 600.000 susunan sistem radar jeung 300.000 sét TPMS.

17+

Taun Pangalaman

130+

Jalma Berbakat

6666㎡

Wewengkon Lahan

900.000 susunan

Taunan / produksi

Di pabrik Minpn, jalur produksi dilengkepan ku susunan alat-alat otomatis mimiti-of-nu-seni, ti SPI, mesin SMT, mesin uji AOI, mesin patri gelombang, alat mesin pangolahan kapang-precision tinggi nepi ka canggih in-line sareng uji lab. parabot.

Kalawan pangalaman teknis 17-taun akumulasi, Minpn geus jadi pamimpin signifikan dina OEM & aftermarket di Cina, featuring dina loba pisan dina kamampuhan R&D, kompetensi jasa OEM beredar, kapasitas produksi baku sarta pangabisa kadali kualitas dipercaya.Kalawan prinsip customer-berorientasi sarta kualitas-dipuseurkeun, Minpn geus salawasna geus digawé pikeun nawarkeun konsumén produk kualitas pangalusna sarta services.Products anu pamakéan umum pikeun sakabéh mobil 4 roda, geus diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Éropa, AS, jeung Taiwan.Minpn parantos dingaranan salaku 'ahli kaamanan parkir' dina industri mobil.

e45f72ef-f1dc-49bd-a6e1-c0b85db93eaf3

Laboratorium profésional

Laboratorium rader 1.professional tiasa nguji peta amplop, sensitipitas, gempa susulan, sareng sajabana radar, sareng ogé tiasa nguji rentang deteksi saatos radar dipasang.
2. laboratorium kinerja listrik profésional, bisa nguji tegangan tinggi, sambungan sabalikna positif jeung negatif, tegangan pulsa, surge, ESD jeung pasipatan listrik lianna
3. Laboratorium réliabilitas profésional, tiasa nguji kinerja sareng kahirupan produk dina sagala rupa lingkungan anu rumit sareng kasar.Peralatan utama nyaéta: kamar uji suhu sareng kalembaban konstan, kamar uji shock termal, mesin uji semprot uyah, ruangan uji cuaca ultraviolét.Mesin uji geter, mesin uji serelek, mesin uji geter simulasi, alat uji ROHS profésional.

Professional laboratory (2)
Professional laboratory (1)

Kapasitas Manufaktur

Pausahaan ngabogaan bengkel bébas lebu modern, suhu konstanta sarta kalembaban gudang, garis produksi SMT otomatis tinggi-tech, garis soldering gelombang bebas kalungguhan jeung alat produksi otomatis lianna.
1.Mature IATF16949 Sistim manajemén
2.Sistem manajemen ERP
3.Domestic jeung asing sistem manajemen customer
4. Lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas IATF16949 sareng sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001
5.Obtained sertipikat kualifikasi perusahaan tinggi-tech nasional
6.Obtain CE, FCC, ROHS, EMARK, NCC na certifications produk lianna

Manufacturing Capacity

Palanggan OEM

OEM customers

Pangwangunan

  • 2004
    Ngadegkeun Fuzhou Minpn
    Electronie Technologt Co,.Ltd
  • 2009
    Lulus ISO/TS16949.
    Janten supplier tina
    Modél Sou Wétan.
  • 2015
    Minpn janten umum sareng namina janten "Quanzhou Minpn Electrinic Co, Ltd."
  • 2016
    Landed di NEEQ (National Equities Exchange and Quottatios) sareng janten perusahaan anu didaptarkeun
  • 2018
    Lulus IATF 16949
  • 2018
    Ngadegkeun pusat R&D Anyar di Xiamen
  • Kontrol kualitas

    Quality Control mastikeun dilaksanakeun dina sakabeh prosedur produksi, ti IQC mun PQC.Desain unik, komponén kualitas, karyawan ngalaman, mesin kelas luhur jeung ISO 9001, ISO / TS 16949 Sistim Certified mangrupakeun jaminan produk kualitas urang.Minpn produk anu mibanda CE, E-MARK jeung customerized Certified lianna.

    Quality control (1)
    Quality control (2)

    Budaya Perusahaan

    neiye(1)

    Pameran

    Exhibition (3)
    Exhibition (2)
    Exhibition (1)
    5a92aac1680dd11986ca95efdaaacdf
    099b2f0b1bb57c753d0e2b6c8542714
    8cc44227ad562eef64550f0cc98ba56

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami