Taros Kami

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd

Alamat

NO.5 Jalan ChongWen, Zona Ékonomi & Téknologi, Kacamatan Licheng, Quanzhou, Fujian, Cina

Telepon

0086-18905058036
0086-18750559176
0086-0595-22418756

Jam-jaman

Senén-Minggu: 24 jam

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami