• banner
  • banner (2)
  • banner (3)
  • banner (4)

Ngeunaan Minpn

Wilujeng sumping di Minpn

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd. diadegkeun dina 2004, ngahususkeun dina desain, pamekaran, pabrik sareng penjualan éléktronika otomotif, kalebet sistem sensor parkir, sistem alarm mobil, sistem ngawaskeun tekanan ban mobil, sistem deteksi titik buta mobil, tampilan sirah mobil nepi. sistem jeung sajabana Pausahaan ngawengku wewengkon 6666 m², kalawan aréa tutuwuhan 3600 m²;aya leuwih ti 110 pagawé sarta leuwih ti 20 profésional R & D urang, kalawan kapasitas produksi taunan dirancang 600.000 susunan sistem radar jeung 300.000 susunan TPMS.

produk unggulan

WARTA

Quanzhou Minpn Electronic Co., ltd was founded in November 2004 Warmly celebrate the successful listing of Minpin Electronics on the “New Third Board” Front Parking Sensor

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami