Tur Pabrik

Kapasitas Manufaktur

Pausahaan ngabogaan bengkel bébas lebu modern, suhu konstanta sarta kalembaban gudang, garis produksi SMT otomatis tinggi-tech, garis soldering gelombang bebas kalungguhan jeung alat produksi otomatis lianna.
1.Mature IATF16949 Sistim manajemén
2.Sistem manajemen ERP
3.Domestic jeung asing sistem manajemen customer
4. Lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas IATF16949 sareng sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001
5.Obtained sertipikat kualifikasi perusahaan tinggi-tech nasional
6.Obtain CE, FCC, ROHS, EMARK, NCC na certifications produk lianna

Manufacturing Capacity (8)
Manufacturing Capacity (6)
Manufacturing Capacity (11)
Manufacturing Capacity (13)
Manufacturing Capacity (10)
Manufacturing Capacity (4)
Manufacturing Capacity (12)
Manufacturing Capacity (9)

Lokasi Perusahaan

Manufacturing Capacity (1)
Manufacturing Capacity (2)

Poto Pameran

Manufacturing Capacity (3)
Manufacturing Capacity (7)
Manufacturing Capacity (5)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami