Deteksi Titik Buta 24Ghz Otomotif Sistem Deteksi Titik Buta Ultrasonik Bsd Robah Jalur Bsm Langkung Aman Sistem Alarm Asisten Deteksi Titik Buta Bsm

Katerangan pondok:

  • Sistem deteksi titik buta mangrupikeun alat bantu kendaraan anu tiasa ngabantosan anjeun ngarobih jalur kalayan aman sareng ningkatkeun kaamanan nyetir nalika nyetir.
  • Sistem ieu ngahijikeun deteksi titik buta sareng bantosan ngabalikeun
  • sensor frékuénsi-speed tinggi pikeun kénca-pungkur jeung katuhu -rear tina wahana
  • Indikator peringatan buzzer pikeun sisi katuhu sareng kénca
  • Indikator peringatan bakal nyaangan pikeun ngingetkeun anjeun ngeunaan hiji obyék
  • Sistem diaktipkeun ku sinyal péngkolan


  • rentang deteksi:7*4m (L*W)
  • Rincian produk

    Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

    Tag produk

    -Sistem ngadopsi24GHz milimeter-gelombang radarpikeun ngadeteksi udagan di wewengkon buta tina sisi pungkur mobil jeung rentang dina aréa deukeutna, ngukur jarak, speed na sudut azimuth tina udagan, sarta nyadiakeun informasi alarm kaamanan.

    - Nalika supir ngarencanakeun ngarobih jalur, éta masihan peringatan ka supir ngeunaan naha jalur anu padeukeut ngagaduhan pendekatan gancang ka kendaraan.

    https://www.minpn.com/factory-high-performance-microwave-sensor-24ghz-automotive-blind-spot-monitoring-system-blind-spot-detection-system-product/

    Karakter produk:

    1.OBD-II Panyambung, instalasi gampang jeung respon Gancang
    2. 24GHz kinerja High sensor microwave, ngawaskeun leuwih akurat.
    3. Mobil kenca sareng ka katuhu 4m ka 7m jauh ti sajumlah target ngawaskeun sadaya-buleud.
    4.Sénsor gelombang mikro Sah pikeun objék pindah Jarak deteksi Jauh Dipasang di jero mobil bemper, Taya liang, euweuh karuksakan garis, euweuh pangaruh dina penampilan mobil.
    5.Strong anti gangguan: hujan beurat, kabut, salju ampir euweuh pangaruh kana kinerja na
    6. Ngan ngadeteksi wewengkon deukeut kandaraan, sarta ulah ngingetkeun objék tetep, ku kituna teu ngaganggu nyetir.

    singleimg

    Buta Spot Monitoring System

    Blind Spot Monitoring System mangrupikeun sistem anu ngagunakeun téknologi gelombang mikro pikeun ngadeteksi kendaraan ti tukangeun sareng ngarambat di jalur tatangga. Sistem bakal ngageterkeun supir kendaraan ka daérah buta kalayan peringatan anu karungu sareng visual nalika nyusul atanapi ngarobih jalur, ningkatkeun kaamanan nyetir.

    Ampir sadaya supir anu nyetir di jalan pasti bakal aya bintik buta anu tiasa nyababkeun tabrakan nalika supir nyusul atanapi ngarobih lajur, khususna di lingkungan anu hujan, salju, halimun, halimun, sorotan atanapi dina cahaya anu kirang wengi. .
    Minpn Buta Spot Monitoring System dirancang pikeun ngawas sacara real waktos keur approaching kandaraan ti tukangeun atawa di jalur séjén ku 24GHz microwave radar appached ka bemper pungkur. dikaluarkeun pikeun ngingetkeun supir pikeun waspada, ngirangan résiko tabrakan.

    ZX-317BSM2 ZX-317BSM

    Sistem monitor titik buta aftermarket tiasa ngajaga anjeun sareng panumpang anjeun aman ku ngageterkeun anjeun ngeunaan bahaya poténsial anu anjeun henteu tiasa ningali.Sistem ieu tiasa nawiskeun anjeun kauntungan ieu:

    • Ningkatkeun kasadaran nyetir anjeun: Panon anjeun ngan ukur tiasa nangkep seueur hal di luar kendaraan, sareng gaduh monitor titik buta tiasa masihan anjeun sinyalna tambahan.Sistem ieu terus-terusan ningali titik-titik anu anjeun henteu tiasa lacak nalika anjeun nyetir.
    • Ngabantosan supir kendaraan anu langkung ageung: Upami anjeun gaduh kendaraan anu langkung ageung, anjeun terang kumaha sesah ningalina.Monitor tiasa ngirangan tingkat setrés anjeun ku ningali daérah anu teu katingali di sakuriling kendaraan anjeun.
    • Nyegah kacilakaan: Salian ngalacak wewengkon sabudeureun kandaraan anjeun, monitor titik buta bisa nyegah anjeun nyetir kana kandaraan sejen gerak dina arah nu sarua atawa hiji jalur adjoining.
    • Ngaronjatkeun waktos réspon: Monitor titik buta condong langkung akurat tibatankaca spiontur ngidinan Anjeun pikeun ngakuan potensi bahaya leuwih gancang.Ku cara éta, anjeun tiasa ngaléngkahkeun rem atanapi ngaktipkeun setir langkung gancang.
    • Ngabantosan panumpang ngarasa langkung aman: Unggal panumpang ngantunkeun hirupna dina panangan supir.Ngagaduhan sistem ngawaskeun titik buta dina kendaraan anjeun tiasa ngajamin panumpang yén anjeun nganggo luhurfitur kaamananpikeun ngajaga aranjeunna aman.Éta ogé tiasa ngabantosan anjeun perhatikeun bahaya salian ti sénsor.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami