100% instalasi DIY Sistim ngawaskeun tekanan Ban Surya (TPMS) Wireless solar diwangun-di monitor tekanan ban

Katerangan pondok:

  • Tire Pressure Monitoring System (TPMS), ngantepkeun supir nampi data tekanan ban, data suhu sareng status sacara real-time, teras ngawaskeun kinerja mobil anjeun.
  • Desain tenaga surya, henteu peryogi batré atanapi listrik.
  • Rojongan nembongkeun tekanan ban opat roda 'jeung suhu sakaligus, tinggi / low tekanan ban alarem, suhu luhur alarem jeung hawa leakage kaayaan alarem.
  • Data tekanan ban real-time, peringatan visual sareng karungu pikeun tekanan sareng suhu anu teu normal, merenah sareng praktis.
  • Tampilan layar warna definisi tinggi, gampang dipasang.


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

TAMPILAN
Narima data ti TPMS tur mintonkeun
datas pakait dina layar.
1.Frékuénsi gawé: 433.92MHZ
2.Ngecas tegangan: DC4.5 ~ 5.5V
3.Working ayeuna <25mA
4.Working hawa: -20 ℃ ~ + 75 ℃
rentang 5.Display (Suhu): -9 ℃ ~ + 99 ℃
6. rentang tampilan (tekanan ban): 0 ~ 3.1Bar0

TPMS sénsor
kinerja High efisiensi High
1).Frékuénsi gawé: 433.92MHZ
2).tegangan gawé: 2.4-3.4V
3).Suhu gawé: -40 ~ 105 derajat
4).rentang pangimeutan (suhu): -40 ~ +125 derajat
5).rentang pangimeutan (tekanan hawa): 0 ~ 3.5bar
6).Gawé ayeuna (statis): <1uA
7).Gawé ayeuna (émisi): <15mA
8).Akurasi (suhu): +/- 1 derajat
9).Akurasi (tekanan hawa): +/-0,1 Bar
10).Kahirupan desain batré:> 6 taun / 80,000kms

SPESIFIKASI

tampilan 1.TPMS kalawan panel surya, pilihan input Micro USB
2. Mode sare calakan pikeun hemat daya
3.Real-waktos ngawaskeun tekanan ban na hawa.
4. Téknologi panyaring digital canggih, anti gangguan anu kuat,
jarak panarimaan panjang
5. Dioptimalkeun desain sistem kakuatan low, sensor awét
batré
6. Otomatis hurung/pareum (hudang/sare)
7. Otomatis nyaluyukeun kacaangan layar tur 5
adjustment manual
8. Diwangun-di Sistim manajemén batré BMS
9. bagian sénsor AEC-Q100 certificated
10.Sénsor pra-diprogram, euweuh papasangan diperlukeun
11.Wireless, instalasi gampang

Sistim ngawas tekanan ban
Sistem ngawaskeun tekanan ban (TPMS) mangrupikeun sistem éléktronik anu dirancang pikeun ngawas tekanan hawa di jero ban pneumatik dina sababaraha jinis kendaraan sareng ngalaporkeun inpormasi tekanan ban sacara real-time ka supir. ékonomi, sarta ngaronjat maké ban alatan ban under-inflated ngaliwatan pangakuan mimiti kaayaan bahaya tina ban.

MP-210TPMS2 MP-210TPMS

 








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami