Borongan Hareup & pungkur Parkir Sensor kalawan 2/4/6/8 sensor kalawan tampilan LCD

Katerangan pondok:

Modél No: MP-217LCD

Spésifikasi

Tegangan Gawé DC 10.5-15.5V
Suhu gawé -40 ~ + 70 ℃
Gawé Ayeuna 150mA
Tampilan Jarak 30-200CM


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Fitur produk

1. Layar LCD, lampu latar béda (Héjo, Oranyeu jeung Beureum, nu dumasar kana jarak halangan)
2. Diwangun dina sora Inggris ngalaporkeun jarak ngabalikeun
3. Layar mintonkeun Anjeun inpo langsung mun anjeun ngabalikeun.
4. Tilu rentang volume adjustable, dalapan leveled deteksi sagi opat mintonkeun halangan atra.
5. Otomatis nyaluyukeun kacaangan nurutkeun kaayaan, pernah dazzle peuting.
6. téhnologi anti jamming, laporan kasalahan low.
7. 2/4/6/8 sensor nyaeta pilihan.

Kumaha carana Minpn ngadalikeun kualitas?
Kualitas salawasna datang kahiji.
1.IQC inspects unggal bahan anyar-datang nurutkeun standar AQL
2.AOI otomatis inspects salila produksi SMT
pagawe 3.Experienced ngahasilkeun sarta pak barang nurutkeun standar operasional ketat
4.Professional tim QA / QC pikeun mastikeun kualitas salila unggal prosés utamana testings teknis
inspeksi 5.Full saméméh pangiriman

Sistem sensor parkir mangrupikeun alat kaamanan tambahan anu dirarancang khusus pikeun ngabalikeun mobil. Aya masalah anu disumputkeun nalika ngabalikeun kusabab zona buta di tukangeun mobil. Saatos masang sensor parkir, nalika ngabalikeun:
* Sistem LCD ningalikeun jarak halangan dina layar kalayan ngageter sora, atanapi tiasa cocog sareng opat
nada bip minangka panginget.
Supados langkung santai sareng aman nalika ngabalikeun.

MP-220LCD (2) MP-220LCD (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami