Sistim warning tabrakan kandaraan

Sistem peringatan ngahindarkeun tabrakan mobil utamana dianggo pikeun ngabantosan supir pikeun ngahindarkeun tabrakan pungkur anu gancang sareng gancang, teu sadar nyimpang tina jalur dina laju anu luhur, sareng tabrakan sareng pejalan kaki sareng kacilakaan lalu lintas utama.Ngabantosan supir sapertos panon katilu, terus-terusan ngadeteksi kaayaan jalan di payuneun kendaraan.Sistem tiasa ngaidentipikasi sareng nangtoskeun rupa-rupa kaayaan bahaya poténsial, sareng nganggo panginget sora sareng visual anu béda pikeun ngabantosan supir ngahindarkeun atanapi ngalambatkeun tabrakan.

Sistem peringatan ngahindarkeun tabrakan mobil nyaéta sistem peringatan ngahindarkeun tabrakan mobil dumasar kana analisis sareng pamrosésan pidéo anu cerdas.Ieu nyadar fungsi warning na ngaliwatan téhnologi kaméra video dinamis sarta téhnologi processing gambar komputer.Fungsi utama nyaéta: ngawaskeun jarak sareng peringatan pungkur, peringatan tabrakan maju, peringatan miang jalur, fungsi navigasi, fungsi kotak hideung.Dibandingkeun sareng sistem peringatan anti tabrakan mobil anu aya di bumi sareng luar negeri, sapertos sistem peringatan anti tabrakan ultrasonik, sistem peringatan anti tabrakan radar, sistem peringatan anti tabrakan laser, sistem peringatan anti tabrakan infra red, jsb. kaunggulan unparalleled.Sadaya-cuaca, operasi stabil jangka panjang, greatly ngaronjatkeun kanyamanan sarta kaamanan nyetir mobil.

Tinjauan Fungsional
1) Ngawaskeun jarak sareng peringatan: Sistem terus-terusan ngawas jarak ka kendaraan payun, sareng nyayogikeun tilu tingkatan ngawaskeun jarak sareng peringatan dumasar kana jarak ka kendaraan payun;

2) Waspada lintas-garis kendaraan: nalika sinyal péngkolan teu dihurungkeun, sistem ngahasilkeun peringatan lintas-garis sakitar 0,5 detik sateuacan kendaraan meuntas rupa-rupa jalur;

3) Perhatosan Tabrakan Maju: Sistem ngingetkeun supir tabrakan anu caket sareng kendaraan payun.Nalika kamungkinan tabrakan antara kendaraan sareng kendaraan payun aya dina 2,7 detik dina laju nyetir ayeuna, sistem bakal ngahasilkeun peringatan sora sareng lampu;

4) fungsi séjén: fungsi kotak hideung, navigasi calakan, luang jeung hiburan, radar warning system (opsional), tekanan ban monitoring (opsional), digital TV (opsional), pungkur (opsional).

kaunggulan teknis
Dua prosesor ARM9 32-bit ngatur mesin komputasi 4-lapisan, anu ngajalankeun langkung gancang sareng gaduh kakuatan komputasi anu langkung kuat.Téknologi nganalisis sareng ngolah pidéo terkemuka di dunya mangrupikeun inti téknologi na.Téknologi transmisi beus CAN ngamungkinkeun pikeun komunikasi anu langkung saé sareng Sinyal mobil digabungkeun sareng alarm sadaya cuaca dina cerah, hujan, sasak, culverts, torowongan, siang, wengi, sareng sajabana ngadopsi sistem persépsi visual tunggal pikeun ngirangan biaya.

Sajarah Pangwangunan
Radar gelombang millimeter-gelombang peringatan tabrakan otomotif ayeuna utamina gaduh dua pita frékuénsi: 24GHz sareng 77GHz.Sistem radar Wayking 24GHz utamana nyadar deteksi jarak pondok (SRR), nu geus loba dipaké dina drones panyalindungan tutuwuhan salaku radar tetep-jangkungna, sedengkeun sistem 77GHz utamana nyadar deteksi jarak jauh (LRR), atawa kombinasi tina dua sistem pikeun ngahontal deteksi jarak jauh sareng jarak pondok.detéksi.

Automotive Front Tabrakan Perhatosan Millimeter-Wave Radar Microwave Tabrakan Ngahindarkeun System: Perwakilan pabrik di pasar ayeuna ngawengku: NXP (NXP) di Walanda, Continental (Continental) Bosch (Ph.D.) di Jerman, sarta Wayking (Weicheng).

auto brake system


waktos pos: Feb-11-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami