Minpn ngamimitian damel dinten ayeuna.Kaigongdaji

Ka Sadayana réréncangan anu dipikacinta,

Minpn parantos sumping deui damel dinten ayeuna, mugia urang sadayana tiasa taun énggal.

good luck

 


waktos pos: Feb-10-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami