Libur Festival Spring Cina

Dear sadayana,

Festival Musim Semi Cina bakal datang, janten punten perhatikeun yén susunan liburan festival musim semi taun ieu ti Jan.27th dugi ka 12 Pebruari, total 17 dinten.

Punten kirimkeun email ka kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan salami periode ieu, kami bakal pariksa email.

Abdi hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun ngaharepkeun anjeun sareng kulawarga anjeun sadayana anu pangsaéna pikeun Taun Anyar Cina anu bagja!

Spring-festival1

pngtree-2022-chinese-new-year-red-flowers-png-image_5519750


waktos pos: Jan-26-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami