LED Témbongkeun Car Parkir Sensor 8 Rear Front Témbongkeun Reverse Nyadangkeun Radar System Kit

Katerangan pondok:

Sistem sensor parkir mangrupikeun alat kaamanan tambahan anu dirarancang khusus pikeun ngabalikeun mobil.


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Kumaha sistem 8-sensor jalan:
Nalika ngerem, sadaya 4 sénsor hareup bakal aktip.Nalika ngabalikeun, 2 sensor hareup 4 pungkur sareng monitor LCD bakal aktip.
Sambungan kawat:
Beureum–ACC
Bodas–Kawat rem suku
Konéng–Ngabalikeun kawat 12V
Hideung–Taneuh
Bewara penting:
-Kanggo alesan kaamanan, bari ngerem, ngan sensor raos halangan, monitor LCD bakal aktip.
-Coba tetep sensor dina tingkat anu sarua.
-Dina urutan ulah detecting taneuh, mangga tetep sensor jeung taneuh boga jarak 19.6 ~ 23.6 di (21.6 di ngusulkeun).
-Mangga salawasna tetep panah (deui unggal sensor) bari masang.
-Kotak Kontrol kedah dipasang di sisi batang mobil.

spésifikasi:

1. Laju tegangan: 12V
2. Operasi Range tegangan: 9 ~ 16V
3. Laju Ayeuna: ≤110mA
4. Ngadeteksi jarak: 0.3 - 2m
5. Frékuénsi ultrasonik: 40KHz
6. Suhu gawé: -30 ~ 70 ° C
7. Témbongkeun Suhu Gawé: -20 ~ 70 ° C

Paket:

1 x Kotak Kontrol Utama
1 x Témbongkeun LED
1 x Kabel Daya
1 x Hole Saw
2 x Double Sided napel Pad
1 x Manual pamaké
https://youtu.be/GO9XsaMMUeM
270-11 270-12
alarm sound
270-1








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami