Panas Jual Sensitipitas Tinggi Solar Power TPMS pikeun Monitor Ban Mobil

Katerangan pondok:

Tire Pressure Monitoring System (TPMS), ngantepkeun supir nampi data tekanan ban, data suhu sareng status sacara real-time, teras ngawaskeun kinerja mobil anjeun.


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

  • Monitor Tekanan Bandina System (TPMS), hayu supir meunang data tekanan ban real-time, data suhu jeung status, salawasna ngajaga hiji panon on kinerja mobil anjeun.
  • Desain tenaga surya, henteu peryogi batré atanapi listrik.
  • Rojongan nembongkeun tekanan ban opat roda 'jeung suhu sakaligus, tinggi / low tekanan ban alarem, suhu luhur alarem jeung hawa leakage kaayaan alarem.
  • Data tekanan ban real-time, peringatan visual sareng karungu pikeun tekanan sareng suhu anu teu normal, merenah sareng praktis.
  • Tampilan layar warna definisi tinggi, gampang dipasang.

TAMPILAN

Nampi data tina TPMS sareng ningalikeun data anu aya dina layar.

1.Frékuénsi gawé: 433.92MHZ
2.Ngecas tegangan: DC4.5 ~ 5.5V
3.Working ayeuna <25mA
4.Working hawa: -20 ℃ ~ + 75 ℃
rentang 5.Display (Suhu): -9 ℃ ~ + 99 ℃
6. rentang tampilan (tekanan ban): 0 ~ 3.1Bar0

TPMS sénsor

kinerja High efisiensi High

1).Frékuénsi gawé: 433.92MHZ

2).tegangan gawé: 2.4-3.4V

3).Suhu gawé: -40 ~ 105 derajat

4).rentang pangimeutan (suhu): -40 ~ +125 derajat

5).rentang pangimeutan (tekanan hawa): 0 ~ 3.5bar

6).Gawé ayeuna (statis): <1uA

7).Gawé ayeuna (émisi): <15mA

8).Akurasi (suhu): +/- 1 derajat

9).Akurasi (tekanan hawa): +/-0,1 Bar

10).Kahirupan desain batré:> 6 taun / 80,000kms

 

Solar TPMS-1

TPMS-2

 







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami