Mobil Reverse Cadangan Parkir Sensor Sistem Radar Buzzer Bip Deteksi Jarak30 ~ 150CM Waterproof Sénsor 22mm Diaméterna 23M Kabel 8 Bungkusan

Katerangan pondok:

kualitas luhur, sensor parkir deteksi tepat kalawan cai-tahan, anti freeze, suhu operasi: -40 ~ +80.Gawé dina ampir sagala cuaca


  • Warna sénsor:Disesuaikeun
  • sampel:aya
  • jaminan:1 taun
  • Rincian produk

    Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

    Tag produk

    Parameter Téknis:

    tegangan gawé: 10.5-15.5V

    Volume buzz: ≥75dB

    Max gawé ayeuna: ≤230mA

    Sénsor ningkatna Hight: 0.5-0.7M

    rentang deteksi: 0.3-1.5M

    Suhu gawé: -40 ℃ ~ + 80 ℃

    spésifikasi:

    1) Pamasangan gampang, henteu aya tampilan

    2) Opat nada bip minangka panginget

    3) Téknologi anti jamming, laporan kasalahan rendah.

    buzzer

    Parking sensor +TPMS radar senosr

     

    car parking senso,car radar sensor,auto parts,car accessories,parking sensor system,car parking assistant,front parking sensor,reversing sensor-7

     

    Sistem sensor parkir mangrupikeun tambahan

    alat-alat kaamanan nu dirancang husus pikeun mobil reversing.It diwangun ku sensor ultrasonic,kotak kontrol jeung layar atawa buzzer.Sistem parkir mobil bakal ajakan jarak halangan dina layar kalawan sora atawa tampilan,Ku masang sensor ultrasonic di hareup jeung tukang. tina mobil, urang tiasa langkung aman nalika parkir atanapi ngabalikeun.

     







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami