4.3inci LCD Mobil Kamera Eunteung Rear View Eunteung Kamera Mobil Eunteung Kamera 1080P

Katerangan pondok:

R35-3


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Parameter 1/4 "sensor CMOS
Éféktif Pixey Array 640*480
Resolusi 480TVL
Max.Laju pigura 60 fps
Sistim nyeken 2:1 Interlace
Sistem singkronisasi Internal
AGC Otomatis
BLC Otomatis
Babandingan S/N 46 dB
Konsumsi ayeuna ≤110mA
Sasayogian tanaga DC12V ± 10%
Sudut pandang lega 170°
Laju waterproof IP68
Pencahayaan minimum 0.2Lux / F1.2
Suhu Operasi -30 ℃ ~ 80 ℃ RH95% MAX
Suhu Panyimpenan -40 ℃ ~ 85 ℃ RH95% MAX

4,3 inci eunteung monitor jeung monitor LCD TFT digital

Jenis layar: 16:9

Resolusi: 480(RGB) x272

Konsumsi kakuatan: <3W

tegangan: 9-24V

Sistem: PAL&NTSC otomatis-switching

Kontras: 350:1

Suhu gawé: -30 ~ + 80 derajat

Sudut nempo: U: 40 ° / D: 60 °, L / R: 60 °

Kacaangan layar: ≥200

Klip dina eunteung asli

 




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami