2 di 1 Mobil TPMS Tirus Monitoring System Radar Parkir Sensor System

Katerangan pondok:

Ngabalikeun radar + TPMS


Rincian produk

Kasalametan Ngan Pikeun Anjeun

Tag produk

Sistem sensor parkir mangrupikeun alat kaamanan tambahan anu dirarancang khusus pikeun ngabalikeun mobil. Aya masalah anu disumputkeun nalika ngabalikeun kusabab zona buta di tukangeun mobil. Saatos masang sensor parkir, nalika ngabalikeun:
* Sistem LCD mintonkeun jarak dina layar tur ngirim kaluar opat nada bip salaku panginget.
Supados langkung santai sareng aman nalika ngabalikeun.

Ngaliwatan sensor tekanan dipasang dina opat ban mobil, ngahontal otomatis tur real-time mantau tekanan ban mobil jeung temperature.Provide jaminan pikeun ngajalankeun aman.

Fitur:

  • Téknologi anti jamming, laporan kasalahan rendah.
  • Desain ergonomic, operasi rem-siap.
  • Perlindungan ngabalikeun catu daya sareng pamulihan otomatis anu diwangun.
  • Tampilan TFT super lega, ngawaskeun sacara real-time Tekanan Ban sareng Radar.
  • rentang hawa operasi lega, Sistim Radar 4/6/8 sensor pilihan.
  • Sensor TPMS disertipikasi AEC-Q100 sareng dirancang pikeun umur panjang.

PARAMETER Téknis

tampilan
Frékuénsi gawé: 433.90MHz
Suhu gawé: -30 ~ 80 ℃
Gawé ayeuna: <120mA
Nalika sésana tampilan <1mA
Rentang tampilan suhu: -40 ~ 105 ℃
Pasangkeun ban (Sensor dipasangkeun pabrik)
Rentang tampilan tekanan ban: 0 ~ 350KPa

kotak utama
tegangan gawé: DC9 ~ 16V

Gawé Ayeuna: <50mA

Suhu gawé: -40 ~ 80 ℃

Sénsor TPMS

Frékuénsi gawé: 433.90MHz tegangan gawé: 2.4 ~ 3.4V
Gawé ayeuna: statik <1uA
Puncak émisi <15mA
Suhu gawé: -40 ~ 105 ℃
Suhu ban rentang ngawaskeun: -40 ~ 105 ℃
rentang ngawaskeun tekanan ban: 0 ~ 350KPa
Precision hawa: ± 3 ℃ (-20 ~ 75 ℃)
± 5 ℃ (-40 ~ 125 ℃)
Precision tekanan ban: ± 7kPa (0 ~ 50 ℃)
± 17.5kPa (-40 ~ 125 ℃)
torsi Max: 12N.m
Kapasitas batré: 210mAh Desain hirup: 6 taun

Sénsor Radar

Frékuénsi gawé: 40K±2K

Suhu gawé: -40 ~ 80 ℃

MP-319-270-4

TPMS-5








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd 18years  fty offering Car Parking Sensors,Car Alarm System,Car Tire Pressure Monitoring System TPMS,BSM,PEPS,HUD ect. Pls don’t hesitate to text me at my whatsapp : +8618905058036 or email me at export3@minpn.com.We do hope to support your business.Thank you..

    Minpn car parking sensor_副本

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami